Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: privremeno ne radimo

 

  
Reference

Centar Zamet Rijeka

2007. godine tvrtka Lipapromet projektirala je upravljanje sportskom rasvjetom na Centru Zamet Rijeka. 2009. godine Lipapromet je pušta u pogon izradila tehničku i korisničku dokumentaciju te izvela edukaciju tehničke službe održavanja za KNX sustav upravljanja sportskom rasvjetom.
Na ovom projektu izazov je bio izraditi scene rasvjete prema dinamičkoj preraspodjeli dvorane. Tako je moguće dvoranu podijeliti u više sekcija koristeći istu rasvjetu. Također je implementirana funkcija hlađenja metalhalogenih reflektora te se time pridonosi životnom vijeku i brzini uključivanja (propaljivanje) metalhalogenih žarulja.

Ukratko o Centru Zamet Rijeka 

U rujnu 2009. svečano je otvoren Centar Zamet. Riječ je o suvremenom javnom kompleksu smještenom pokraj tržnice i osnovne škole, a u kojem se uz dvoranu nalaze knjižnica, ured Mjesnog odbora, brojni komercijalni sadržaji, javni trg i javna garaža te kompleks predstavlja društveni, sportski i poslovni centar zapadnog dijela grada Rijeke.
Moderna arhitektura Centra Zamet, projekt studija 3LHD, dodatno je naglasila atraktivnost ovog projekta, kako eksterijera tako i interijera za čiju je izvedbu projektant dobio godišnju nagradu "Bernardo Bernardi" kao najuspješnije ostvarenje na području oblikovanja i unutrašnjeg uređenja u 2009. godini. Centar nudi raznolike prostore koji mogu poslužiti za organizaciju najzahtjevnijih sportskih dvoranskih takmičenja, koncerata, kongresa, javnih predavanja i raznolikih kulturnih programa. Možemo reći da novi prostor pruža nove mogućnosti za sve građane, a posebno sportaše, djecu, mlade i rekreativce, ali i poslovne subjekte. Više na www.centar-zamet.com.hr.

Kontakti

CENTAR ZAMET
Bože Vidasa bb
51000 Rijeka

e-mail: centar-zamet@rijekasport.hr
web: www.centar-zamet.com.hr
PrintBookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Više o postavkama kolačića pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.// Za Coockie //Za MC